7 campingtips för en lyckad tid

Camping är en extraordinär och unik upplevelse. Det måste sägas att semestercampare ibland drar nytta av magnifika improviserade boende i hjärtat av naturen, synonymt med lugn eller att en bra campingplats kan ge upphov till stora stunder av gemytlighet med sina grannar (grillar, lekplats för alla att dela för hela familj…). Oavsett plats (vid havet, etc.), är det dock alltid nödvändigt att vara försiktig och vidta alla försiktighetsåtgärder för att sova lugnt och tillbringa oförglömliga stunder. Här är några användbara tips för några dagars campingsemester utomhus, tält, husvagnar eller rymligare husbilar!

1) Bekanta dig med campingutrustning

Innan du anländer till vår exceptionella plats för att tillbringa en bra kväll, är det viktigt att vara uppdaterad om ditt Utrustning. Till exempel att veta hur man rider tält är viktigt innan camping. Du kan lika gärna se till att du vet hur du använder dem och vara säker på att de fortfarande fungerar om du inte har använt dem på länge för att inte bli överraskad när du väl kommer dit! Dessutom, genom att kontrollera hans utrustning kan du se om han är det lämplig beroende på vilken typ av camping du funderar på.

Krediter: Pixabay/Yongxinz

2) Glöm inte det väsentliga för camping

Innan du lämnar, gör en lager med en sammanfattning vad du behöver ta: mat, köksredskap, lämpliga kläder, sängkläder, eld och underhållning. Vi får inte glömma något för att ha det trevligt och under bra förhållanden. Tänk till exempel på mikrofiberhanddukar som torkar snabbt. En mycket effektiv och praktisk lösning! För tändaren kommer korkar eller toalettpappersrullar fodrade med torktumlare att göra susen!

objekt camping
Krediter: Istock

3) Känna igen farliga saker

Camping kan ibland vara farlig, du måste därför vara mycket försiktig. Först, lär dig att känna igen giftiga och irriterande växter. Ta sedan lite myggspray eller bränn några salviablad i lägerelden för att hålla dem borta. Slutligen, var noga uppmärksam på platsen för din installation. Kontrollera marken och omgivande områden noggrant. Till exempel att veta vilka djur som finns inom området.

Krediter: iStock

4) Använd många behållare

Ibland är det svårt att lägga undan allt ditt affärer. Vare sig det gäller redskap eller mat, använd behållare. Till exempel miniboxar för kryddor (t.ex. Tic-Tac) eller små flaskor för duschtvål och vätskor. Detta kommer att vara mer praktiskt för att bära massor av saker, men på ett sätt snyggt och organiserat. Och slutligen, håll toalettpapper torrt med CD/DVD-förvaring. Den tar mycket plats i en ryggsäck, men den är idealisk om du ska åka bil.

Krediter: DanceERB/Pixabay

5) Underhållning när du campar

Det gäller att ta hand om fullt av aktiviteter för att avskärma sig från världen och från skärmar. kortspel och företag, galna historier… allt är bra för att ha det bra!

Krediter: Pexels / Pixabay

6) Ta lättlagad mat

Campingen är inte rätt ställe att testa galna recept på kök. Så ta saker enkel et bekväm. Till exempel tabbouleh, morötter, kex, polenta, för att inte överbelasta dig med redskap och mat.

bevarar konservburkar mat humörhöjande mat
Krediter: Wallpaperflare

7) Glöm inte din komfort på campingen

Det finns några knep för att spendera mer tid bekväma på campingen. Använd först skum som golvmatta för bättre komfort. Glöm sedan inte lampor pannlampor för att hänga dem på en vattenburk för att lysa upp hela tältet. Slutligen finns tvåsitsiga sovsäckar, vilket kan vara roligt och praktiskt. Allt är bra att ta för att spendera en nuit bekvämt!

campingsömn
Krediter: Istock

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *